HTML

Thomasso szemmel



Gondolataim:
"Az élet szép! ...Hiszen olyannak lett tervezve!", valamint "Sok pici változás mihez tart vajon?" - jegyében.

"Ha vérzek: sírok, ha érzek: írok!" - Eszpi Pádle!

NAGYON ÚJ! Különös történetek valakiről, aki ma is világunkat járja, de sajnos kevesen ismerik (elvileg csak fikció): Az 'Elöljáró' Olvass bele te is! :)

Fotó-blogom:

Kitekintő

:: Ezen átjáró lehetőséget ad arra, hogy bekukkants barátaim blogjára, vagy éppen weblapjára ::

¤ Atka CamBlog
¤ Ruca Írás
¤ Ruca Hollandiában
¤ Hajnalcsillag
¤ Vidámszív

Nonprofit átjáró

:: Önzetlenül segíteni, még ha csak picit is, olyan tett, mely soha ki nem törölhető nyomot hagy az univerzumban! ::

Szemem Fénye Alapítvány

Egyéb oldalaim

Apró esszék, irományok

:: Az itt felsorolt bejegyzések nem jelennek meg 'posztként' a blogon. "Nem besorol- ható" kategóriájuk miatt külön oldalt kaptak! ::

Kellemes olvasgatást hozzájuk!

Toma Koma (Jellemanalízis)

Gondolataim az "Igazán Szöszikről"

Relatív valószínűség :)

Buxa Hungarica (siránkozási minta)

Friss topikok

Utolsó kommentek

Linkblog

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

2008.12.24. 00:17 Thomasso :)

És íme, a Karácsony!

kategória: "Csak úgy!"

...Eljött a várva várt pillanat! Minden kész. Az ajándékok becsomagolt állapotban, csendben pihennek egy kék plüsspaplan alatt a szoba egyik sarkában, a szívem izgatottan kalapál, pedig mára már nincs semmi dolgom, mindössze ezt a blogbejegyzést szeretném még befejezni.

Mégis az izgalom tetőfokának küszöbén állva, várva a holnapi napot, minden olyan más! Erre készültem már mióta?! - Nem is tudom kifejezni, mit érzek! ...Talán, hogy adni akarok, és látni a mosolyt, az örömöt szeretteim arcán, ...hogy kíváncsian várom, mit szólnak majd a kapott ajándékokhoz... huh! Apropó, amit e-mailben küldtem, megnézte már valaki? Remélem tetszik! :) ...Ha esetleg valaki nem kapta meg, ide is felteszem!

Na, fenn is van. Ezzel is megvolnánk. Már csak várni kell...

Várni! - most is nehéz, mint mindig, de ma egész más. Ma szeretek várni, ma jó várni, és eltűnődni kicsit.

Szeretem a Karácsonyt, mert olyan valakinek a szülinapját ünnepeljük ilyenkor, Akit nagyon szeretek! Ő Jézus. És azért adunk mi is egymásnak ajándékokat ilyenkor, mert Ő bizony, mindent nekünk ajándékozott. A saját életét ajándékozta nekünk, hogy el ne vesszünk, hanem örök életünk legyen! Nem tudom elégszer megköszönni, de időről időre megemlékezhetek róla, és ez nagyon jó! ...Jó, mert kicsit átérzem, mi is az igazi, feltétel nélküli Szeretet. Hát, nem az, amit én adok, ...de az, amit én kaptam! És te is kaptál! - Így viszont tovább is adhatjuk, és ez ember-feletti dolog. Nem is értem igazán, de akarom hittel használni ezt a lehetőséget, így most is ezt fogom tenni!

Hiszem, hogy számít egy-egy jókívánság! ...Hogy Atyánk teljesíti, mert szereti, mikor gyermekei egymásnak kívánnak valami szépet.

- Drága Istenem, adj minden testvéremnek, barátomnak áldott, örömteli, izgalmas Karácsonyt! Legyen mindenki megelégedve, és olyan fizikai és lelki értékekkel gazdagodjon, melyek egész életükön át megmaradnak, és segítenek azon az úton járni, melyet Te rendeltél ajándékul nekik! És köszönöm, hogy ismerhetem őket! Ámen.

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://thomassoview.blog.hu/api/trackback/id/tr52839318

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása