HTML

Thomasso szemmel



Gondolataim:
"Az élet szép! ...Hiszen olyannak lett tervezve!", valamint "Sok pici változás mihez tart vajon?" - jegyében.

"Ha vérzek: sírok, ha érzek: írok!" - Eszpi Pádle!

NAGYON ÚJ! Különös történetek valakiről, aki ma is világunkat járja, de sajnos kevesen ismerik (elvileg csak fikció): Az 'Elöljáró' Olvass bele te is! :)

Fotó-blogom:

Kitekintő

:: Ezen átjáró lehetőséget ad arra, hogy bekukkants barátaim blogjára, vagy éppen weblapjára ::

¤ Atka CamBlog
¤ Ruca Írás
¤ Ruca Hollandiában
¤ Hajnalcsillag
¤ Vidámszív

Nonprofit átjáró

:: Önzetlenül segíteni, még ha csak picit is, olyan tett, mely soha ki nem törölhető nyomot hagy az univerzumban! ::

Szemem Fénye Alapítvány

Egyéb oldalaim

Apró esszék, irományok

:: Az itt felsorolt bejegyzések nem jelennek meg 'posztként' a blogon. "Nem besorol- ható" kategóriájuk miatt külön oldalt kaptak! ::

Kellemes olvasgatást hozzájuk!

Toma Koma (Jellemanalízis)

Gondolataim az "Igazán Szöszikről"

Relatív valószínűség :)

Buxa Hungarica (siránkozási minta)

Friss topikok

Utolsó kommentek

Linkblog

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

2009.03.29. 22:29 Thomasso :)

Különös egybeesés

Kategória: "Az élet szép! ...Hiszen olyannak lett tervezve!"

 

Nemrég ritka és örömteli eseményben volt részem. Ugyanis meggyőződhettem róla, hogy az vagyok, akinek lennem kell, és vicces dolog ugyan, de úgy is nézek ki. ^^


Gondolom, ez eddig elég érthetetlennek tűnik, ezért kicsit többet is elmondok az esetről, de nem megyek bele a részletekbe.


Képzeld el a helyzetet! Kényelmesen ücsörgök a kedvenc kávézómban, eszem a szelet sütit, kortyolgatom a környék legjobb presszókávéját, és szép csendben kiértékelem a nap eseményeit, gondolkozom a közeljövőbeli teendőim, elintézni valóim felől. - ez idáig semmi szokatlan. :)


Aztán betoppan a kávézóba egy elegáns, szőke kisasszony (nagyjából korombeli), és éppen egy aprócska gondolattal konstatálnám magamban, hogy "hála Istennek, vannak még szolíd, ám kifejezetten csinos leányzók a Földön...", mikor tekintetünk összeér, és nagy meglepetésemre rámköszön. :: - megjegyzem, ez még nem a történet csattanója... :)

 

Csodálkozó mosollyal köszönök vissza (remélem nem látszott), mire megkérdezi: - Tamás?

- Igen. - válaszolok méginkább meglepetten.

 

Bemutatkozott, és persze kiderült, hogy tévedés van a dologban, nem engem keresett, hanem egy másik - idézek: "Tamás nevű úriembert". - Kissé zavartan érezhette magát, de az esemény gyorsan lezajlott, és minthogy törzsvendég vagyok azon a helyen, igyekeztem úgy rendezni a dolgokat, hogy a félreértés ne legyen kínos a számára.

Én azonban rendkívül sokat kaptam tőle (jobban mondva rajta keresztül Istentől): megtudhattam, hogy pont úgy nézek ki, mint ahogy szeretnék: mint egy "Tamás nevű úriember". - ez az igazi csattanó a történetben. - És persze, nem kis örömmel töltött el a tudat, hogy ezt az információt nem egy kilencven éves rövidlátó öregasszony tolmácsolásában tudhattam meg! :)

 

Köszönöm Istennek, és az ismeretlen lánynak!

1 komment

Címkék: különös


A bejegyzés trackback címe:

https://thomassoview.blog.hu/api/trackback/id/tr761034141

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása